neljapäev, 18. aprill 2013

Wild&MILD: Mustrid on alati moes!


Erinevad kaunid mustrid on meie meeli erutanud juba inimeseks olemise algusaegadest peale. Ikka püüti näidata kaunite maalingutega kuhugi kuulumist või pidutseti värvide saatel. Selles suhtes pole miski muutunud ka tänapäeval – isegi kui nende vorm ja kuju ajas muutuvad.

Naised kuulutavad oma edevust kandes isikupäraseid ja silmatorkavaid riideid, kus julgemate jaoks ei ole puudu ei värvidest ega mustritest. Me kõik ju teame, et triip, täpp, ruut on klassika, mis ei lähe kunagi moest välja aga unarusse ei tohiks jätta ka lilli, naised ARMASTAVAD neid!


Mitmed muinasjutuliselt kaunite lillede mustrid on tulnud aasalt Wild&MILD küünekaunistuste näol sulle koju kätte. Imelised lillelised küünekaunistused muudavad tavalise maniküüri ilmekamaks ja kõnekamaks.

Mis võiks olla mõnusam, kui istuda maha kallite sõbrannadega, valida õhtuse peo jaoks maitsekas outfit ning alustada teineteise küünte kauniks tegemisega nagu ilusalongis.

Meik, soeng ning kaunilt kaunistatud küüned ja silmatorkavaimad neiud võivad julgelt õhtut alustada.

Wild&MILD pakub suurepärast võimalust läbi kaunite küünelakkide kui ka mitmeid üllatusi pakkuvate küünekaunistuste abil lisada kauni kirsina tordile just see puuduolev nüanss – Kaunite küünekaunistustega räägivad sinu küüned lugu – Milline on sinu lugu?

Sinu,
Wild&MILD

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar