kolmapäev, 1. mai 2013

Wild&MILD: Kuumimad kevadtrendid küünedisainis!



© Beyoncé / Instagram
Kõik moemajad on juba ammu oma kevadkollektsioonid lavadele toonud ning kevad ise juba täielikult meeli hullutamas. Sel kevadel on küünedisainis aga palju vastandlikkust. Moes on nii rahulikud pastelsed toonid, kui ka ülikarmid tumedad toonid. Loomulikult ei ole ära kadunud ka prantsuse maniküür – lihtsalt väike kevadepisik on külge hakanud ning moes on veelgi pilkupüüdvam variant sellest. Kõige krooniks on aga midagi päris ehmatavat – voolava verena kujutatud lakk... Seda disaini on näha ka Prabal Gurungi modellide küüntel.


Katy Perry - http://twitpic.com/b22mtl

Pradal Gurungi, the Blondsi ja Thierry Mugleri modellidel on aga ühtse joonena graafilised elemendid ning gootika kokku põimitud. Neile, kes ei armasta aga haihammustatud küüsi, võivad neid ideid kombineerida mõne särtsakama värvitooniga. Igasugused sikk-sakid on ülikuumad praegu! Nii võib näiteks leida Beyonce’i Instragrami lehelt pildi tema ülilahedatest küüntest! Muidugi ei saa Katy Perry alla jääda ning tema vallatud küüned püüavad ka meie pilku.

Muidugi ei tohi me ära unustade neid hullutavaid neoontoone – olgu siis roosa, roheline või kollane! Kindel on see, et küüned mõjuvad just kui väikesed vitamiinipommid! Viltune prantsuse maniküür on nii populaarne hetkel, et seda võib kohta ka moelaudadel, seega vali  oma lemmiktoon ning lisa põnevuseks mõni küünekaunistus ning lihtsa vaevaga oled saanud supermoodsa maniküüri! Sellist stiili on täheldatud ka Lauren Moffatti laval.

Wild&Mild

Hoopis teisest nurgast vaatavad vastu Prabal Gurungi modellide küüned. Iga vampiir kiidaks sellise disaini heaks, kus küünele on tekitatud justkui voolava vere jäljend! Tumedatest suundadest võib veel välja tuua kuulsuste nagu Tulisa Contostavlosi ja Lily Alleni tumedad küüned. Kõik tumedad värvid – rohelised, mustad, sinised, punased on ka sel kevadel populaarsed.

Mis me veel suudame leida selle aasta kevadtrendidest? Värvide segamise – ebatraditsiooniline prantsuse maniküür ja üliläikivad triibud! Vali oma lemmiktoonid ning lihtsalt kata küüs esialgu ühe värviga. Peale kuivamist lisa teine toon – kas küüne otsale, juurele või tõmba läikiv triip keskele. Igal juhul oled kuumimate trendidega nähtav. Nii kõnnivad ringi näiteks Jassie Ware ja modellid Monika Chiangi shows.

Nagu näha, on prantsuse mainküür üks selle kevade kuumimatest trendidest. Täpselt nagu matt huultel, on asendamatu ka matt küünelakk küüntel! Wild&Mild Matte küünelaki kollektsioon on selleks ideaalne, et teha endale üks selle kevade populaarsematest disainidest. Mis selleks on? Matt prantsuse maniküür – läikiva otsaga! Kata oma küüs lemmikvärvi matt küünelakiga ning seejärel lase kuivada. Lõpetuseks kata küüneots

Sarah Harding -
https://twitter.com/LucyTuckerNails
läbipaistva pealislakiga ning oledki valmis. Saladus – asi ei pea tegelikult ju piirduma vaid küüneotsaga! Tee oma küüntele triibud, ruudud või täpid – endiselt ülilahe väljanägemine on garanteeritud! Selliste küüntega on astunnud lavalaudadele ka Angel Sanchezi modellid. Sellise laheda disainiga kattis ka kuulsuste küünedisainer Lucy Tucker tüdrukute bändi Girls Aloud lauljanna Sarah Hardingu küüned. Samuti on sellist stiili järginud Kim Kardashian.

Nagu alguses öeldud sai, on ka väga pupulaarne võimalikult tagasihoidlikke küüsi omada. Sellist trendi võib leida moelavadel näiteks Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Chanel’i, Marc Jacobsi ning ka Gucci modellide küüntel.

Mis siin ikka – kõik poodi Wild&Mild küünelakke ostma! Valige välja oma lemmiktoonid ning katsetage neid kuumi kevadtrende.

...ja ärge unustage: endiselt on käimas Wild&Mild küünedisaini konkurss, kuhu oma kevadtrendides küüntest pilte saata võite!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar