neljapäev, 3. oktoober 2013

HomeMakeUp: Kes meist ei sooviks olla kaua noor?

Nooruse võimalikult kaua säilitamisest on unistatud alati ning nüüd on põhjust avada maagilise nooruse säilimise saladuse uksed ka Eesti naiste ees. DeSheli kosmeetikasarja saladus peitub osaliselt küll kvaliteedis, looduslikkuses ja nahasõbralikkuses, kuid teisalt on kõik DeSheli kosmeetilised tooted arendatud välja nii, et nende toime avaldub läbi rakkude, mille kaudu jõuavad naha sisse kõik taimede ja Surnumere mineraalide mikroelemendid.

DeSheli kosmeetika – Teie nooruse saladus

Tihti pole meil kiire elutempo juures lihtsalt aega mööda salonge käia ja siinkohal tulebki appi DeSheli. Israeli päritoluga kosmeetikabrändi DeSheli teeb revolutsiooniliseks see, et nüüd on võimalik professionaalse kosmeetikaga enese eest hoolt kanda ka kodustes tingimustes. Lisaks mugavusele ja aja kokkuhoiule annab DeSheli toodetele hindamatu väärtuse asjaolu, et bränd on kogu maailmas tuntud looduslikukosmeetika tootjana ning nende tooteid pole loomade peal katsetatud.

DeSheli hoolitseb oma klientide heaolu eest kogu kosmeetika kasutamise vältel

Mida see tähendab? See tähendab seda, et kõik, kes külastavad DeSheli salongi, võivad kindlad olla, et neile pakutakse ainult täiuslikku, kvaliteetset ja efektiivset kosmeetikat. DeSheli salong on hetkel Eestis ainuke, kes pakub oma kliendile võimalust soetada professionaalset kosmeetikat kasutamiseks kodustes tingimustes. Hindamatuks lisaväärtuseks on DeSheli puhul see, et klient saab enne ostmist  kosmeetikat proovida täispika protseduuri näol, hinnata selle mõju enda organismil ning konsulteerida kõige osas ettevõtte spetsialistiga. Lisaks on DeSheli salongides  Tallinnas ja Tartus võimalik läbida tasuta naha seisundi diagnostika ning seejärel  konsulteerida kosmeetikuga ja korrigeerida vahendite kasutamist sõltuvalt nahatüübist ja vajadusest.

DeSheli langetab saladuse loori neljalt naha ja juuste hooldamise komplektilt

Unikaalne näonaha hooldusvahend „Crystal Youth Anti Age“  sisaldab kõike täisväärtuslikuks näohoolduseks vajaminevat: puhastamist, toniseerimist, niisutamist ja toitmist. Vahendi koostisosadeks on Surnumere mineraalid, taimsed ekstraktid, looduslikud õlid, liposoomid ja innovatiivsed komponendid, mis uuendavad nahka, toidavad ja niisutavad ning võitlevad juba tekkinud vananemise märkidega ja takistavad uute tekkimist. Lõpptulemuseks on siidine, pinguldatud ja toniseeriv nahk.

Uues vahendite sarjas „Diamond Treasures“ kehale, juustele ja meestele  on peamiseks komponendiks patenteeritud FYTOTIGHtm kompleks – ainulaadne bioloogiline kokteil, mis koosneb antioksüdantidest: argaania- ja õunapuu võrse tüvirakkudest ja ekstraktidest, alpi roosi lehtedest, viinamarja seemnetest, peptiidist „Anti Age Hondecare“ ning puhtaimast briljandi mikropuudrist. Sari kindlustab SPA efekti.

Tooted komplektist „Diamond Treasures Brilliant Hair“ sisaldavad lisaks kompleksile Surnumere mineraale, keramiide, lipiide, aminohappeid, nisuproteiine, hõlmikpuu eliksiiri, looduslikke õlisid ja ekstrakte. Need tooted on lahenduseks kõigile nõrgenenud ja kahjustatud juustega kaasnevatele probleemidele nagu väljalangemine, katkevad juuksed, katkised otsad, kuivus, läike puudumine ja vananemine.

Komplekt „Diamond Treasures Skin Glory“ tagab luksusliku hoolduse kogu kehale ning annab salongiga võrdväärse SPA-protseduuride efekti. Väärtuslikud looduslikud koostisosad viivad välja toksiine, niisutavad ja küllastavad nahka toitainetega, stimuleerivad rakkude taastumist, kaitsevad vabade radikaalide mõju eest ning taastavad naha sileduse ja loomuliku tooni.

Midagi ka meestele

Vahendite komplekt meeste naha ja juuste hooldamiseks „Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal“ sisaldab endas lisaks FYTOTIGHtm kompleksile Rooma kummeli, teepuu lehtede, granaatõuna, punase päevakübara, jojoba seemnete ja nisuproteiinide ekstrakte. Need  eemaldavad naha ärritusi, miimilisi kortse, niisutavad nahka, kaotavad  silmade all olevad ringid ning parandavad näo tooni. Aloe vera mahl tagab mugava raseerimise, muutes naha pehmeks ja vähem ärritatuks.

Kõikide DeSheli toodetega on võimalik tutvuda Tallinnas toimuval messil Ilu Sõnum 2013, mis toimub 4.-6. oktoobrini Eesti Näituste messikeskuses boksis D-014.

Lisaks saab toodetega tutvuda DeSheli Tallinna müügiesinduses asukohaga Ahtri tn 8, teine korrus või Tartu müügiesinduses Kuperjanovi tn 70.

Lisainformatsioon ja tasuta tutvustavale protseduurile registreerumine: http://www.desheli.ee/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar