reede, 18. juuli 2014

VAATA VIDEOT! DeSheli Eesti esindus TTV saates Suvemiks: Triigime kortsud siledaks!

http://www.goodnews.ee/wp-content/uploads/2014/07/DeSheli-Eesti-esindus-TTV-saates-Suvemiks-Triigime-kortsud-siledaks.png Iisraeli päritolu DeSheli pakub Eestiski oma esinduse kaudu intelligentseid tooteid, kui nii võib öelda, millega minnakse võitlusse enneaegse vananemise vastu. Kosmeetikafirma sünnimaal on rikkalikult uute tehnoloogiate arendamiseks vajalikke ressursse, et luua looduslikku kosmeetikat, mille koostises oleksid säilinud kõik taimede erakordsed omadused. Lisaks on see riik, kus sünnib mitmeid kosmeetilisi brände ja tehakse palju uusi arendusi, sümpoosione, hämmastavaid teaduslikke avastusi ja registreeritakse revolutsioonilisi patente kosmeetika valdkonnas. Iisraeli teadlaste mitmeaastaste uuringute tulemusel on DeSheli brändi naha- ja juuksehooldusvahendid ainulaadse kosmeetilise koostisega. Ettevõte ongi sündinud otse selle maa südames uusimate tehnoloogiate ja innovaatiliste avastuste keskuses.

Ja nüüd tähelepanu! Stuudios on kaks kaunist naist, kes teavad igavese nooruse retsepti või vähemalt mulle küll tundub nii. DeSheli peakosmeetik Annika Üürike ja turundusjuht Marina Veskilt, kas tegemist on ilusalongiga?

Annika: See on müügiesindus.

Teie juurde tulevad naised ikka selle nimel, et saada kaunimaks, nooremaks, ilusamaks ja mulle näib, et te ka suudate nende ootusi täita. Kuidas sellega siis on?

Annika: Ma arvan küll. Naised kahjuks ei oska kasutada kõiki neid tooteid ja meie ülesanne ongi neid aidata ja õpetada. Kõige aluseks on igapäevane näohooldus.

Kortsud on vist kõikide naiste suurim hirm või kuidas?

Annika: Jaa! Põhilised probleemid ongi seotud kortsukestega, pigmendilaikudega, vähehaaval allavajuva näoovaaliga ja selliste vananemisilmingute vastu on meil pakkuda vahendeid küll.

Iga naine ju arvab, et oskab kreemi peale kanda, ära puhastada oma näo, kuid mida kujutavad endast niinimetatud vead, mida äsja mainisite?

Annika: Tavaliselt ütlevad naised, et pesevad oma nägu seebiga. Meil on selle asemel välja pakkuda üks näovaht, mis asendab nii piima kui toonikut ning seda kasutatakse kindlate reeglite alusel ja kindlasti mitte kõikidel hommikutel ning õhtutel, vaid juba vastavalt igaühe nahatüübile. Üks asi, mida aga kindlasti tuleks teha kord nädalas, on naha koorimine.

Seda siis kiputakse unustama? Umbes nii, et üks kord kuus sai tehtud ja kõik on hästi?

Annika: Täpselt. Meie juures, nagu ennist juba mainisin, pannakse selleks paika vastav programm, mille alusel tuleks oma nahka koorida. Ka mask, mis on vastavalt kas siis sügavpuhastav või hoopis niisutav, läheb kasutusse jällegi sõltuvalt nahatüübist.

Marina, kui ma ütlen, et teie juures pakutakse ka tasuta näohooldust, kas mul on siis õigus? Mida see tähendab?

Marina: Jah, tegemist on tõesti tasuta näohooldusega, mille käigus kasutatakse kõiki kohvris kaasa antud vahendeid. Iga inimene võetakse läbi täiesti individuaalselt ning selle käigus selgitab ilukonsultant puhastamise vajadust ja õpetab, kuidas seda õigesti teha – kui tihti, mis kogustes jne. Kuna ost on suur ja võrdlemisi kulukas, siis on ikkagi hea, kui klient saab enne kõik kindlalt järgi proovida. Inimesed ja nende nahatüübid on erinevad ja seepärast annamegi võimaluse välja selgitada, milline vahend konkreetsele inimesele kõige paremini sobib.

Kas praktika on juba ära näidanud, kui suurt huvi sellise variandi vastu üles näidatakse?

Marina: Julgen väita, et valdav osa ostjaid soovivad sobivuse eelnevalt välja selgitada.

Kas pakute ka sellist võimalust, et ei ole tarvis tingimata tervet komplekti välja osta ja saab valida toote kaupa midagi, mida parasjagu kõige enam vajatakse?

Annika: Meil on paraku sedasi, et esmalt tuleb kliendil soetada omale kogu kohver. Tooted on kõik innovatiivsed ning töötavad rakutasandil ning on loodud üksteist toetavalt. Nii ei ole kahjuks võimalik, et täna võtan natuke ühest sarjast ja pärast midagi muud sootuks teisest sarjast, sest siis meie sarja pakutav eesmärk ei täitu. Hiljem aga on võimalik juba täiendada komplekti vajalike vahenditega, mille varud vajavad täiendamist.

Paistab, et kohvri põhjal garanteerite hea tulemuse, sest mina olen aru saanud seni nii, et teie kliendid on väga rahul, tundes end kümme ja kohati rohkemgi aastaid nooremana?

Annika: Seda küll jah. Näeme ära juba ainuüksi diagnostikas nahka lähemalt uurides ning selle tüüpi määrates, millist tulemust on tõenäoliselt oodata.

Kas kõikidel?

Annika: Absoluutselt!

Kas see tähendab, et peangi jääma just seda komplekti kasutama või on see n-ö sissejuhatus noorenemise teel?

Annika: Seda kindlasti ka, kuid oletame, et klient kasutab vahendid ära ja arvab hiljem, et proovib midagi muud, siis vananemine toimub kronoloogiliselt ju jätkuvalt ikkagi, mille vastu ei saa me keegi, seega kukkumist kindlasti ei tule.

Olete kaasa võtnud ühe karbi, kuhu enne piilusin ja seal ei ole teps mitte kreem sees …

Annika: See on aparaat, mis läheb klientidele kaasa koos kohvriga. Selles kasutatakse negatiivseid ja positiivseid elektroode, ultraheli, footonvalgust ja kõik see on koduseks kasutamiseks.

Kas kortsude vastu?

Annika: Kortsude vastu jah. Me n-ö triigime kortsukesi.

Võtad aparaadi kätte ja hakkad kortsukesi siluma või?

Annika: Täpselt nii, aga jällegi kasutusjuhendi alusel, milleta seda protseduuri läbi viia ei saa.

Kui inimesed on selle kohvri soetanud, kas nad siis teile tagasisidet ikka annavad?

Marina: Muidugi. Nad hakkavad igakuiselt peakosmeetiku juures käima, mille käigus salvestatakse kõik näonahaandmed vastava programmi abil arvutisse. Nii on võimalik jälgida, kuidas protsess on kulgenud ja veenduda, et neile ei ole lihtsalt ilusat jutukest aetud. Protsessi käigus võib ilmneda veelgi nüansse, mille läbi võidakse muuta kasutuskorda. On neid, kellele mõjuvad tooted tõhusamalt ja mõnele aeglasemalt, aga sellest räägib peakosmeetik igaühega personaalselt.

Kõik satuvad siis Annika käe alla?

Annika: Enamasti küll.

Tjah, saan aru, et ise olete selle toote kõige paremad näited, sest igavene noorus on teile küll näkku kirjutatud. Tänan tulemast!

Vaata videot SIIT!

Allikas: GoodNews

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar